BREEAM-NL Studie-bijeenkomst

Tijdens de Studie-bijeenkomst wordt u op interactieve wijze op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken over de verschillende BREEAM-NL keurmerken. De middag zal starten met de laatste cijfers en nieuwe ontwikkelingen van de diverse BREEAM-NL schema’s en de ontwikkelingen bij de DGBC. Vervolgens kunt u deelnemen aan een tweetal workshops naar keuze. In het aanmeldformulier kunt deze keuze aangeven. Tot slot zal de middag afgesloten worden met een borrel.

Een van de workshops betreft Kosten en Baten van BREEAM-NL in nieuwbouw- en renovatieprojecten, welke door Loek Coerver van Rienks Bouwmanagement wordt gegeven.

De workshop geeft de opdrachtgever reeds in een vroeg stadium inzicht in de kosten en baten in relatie tot het gewenste duurzaamheidsniveau. Tevens geeft de workshop handvatten om de gewenste duurzaamheidsmaatregelen goed in het ontwerptraject te verankeren, waardoor duurzaamheid in het project op een effectieve wijze verwerkt kan worden. De workshop is met name bedoeld voor de opdrachtgever en adviseurs.