Kick Off nieuwbouw school Xplore Amsterdam

Kick Off nieuwbouw Xplore

Op maandag 28 juni jl. heeft de Kick Off van het project nieuwbouw school Xplore plaatsgevonden.

Aanwezig waren alle betrokken adviseurs bij het project en vertegenwoordigers van de school. Samen zijn we, tijdens deze eerste fysieke ontmoeting als team, aan de slag gegaan met verbinding maken. Verbinding maken met elkaar, maar ook met het project.

Een inspirerend betoog over het ontstaan van Agoriaans onderwijs in Amsterdam van Werner Wijsman, directeur van Xplore, gaf een prachtige aftrap voor een middag vol mooie inzichten.

Onder leiding van Francien van Eersel (TR-IBU Native Branding) zijn we gestart met onze gezamenlijke reis, door onszelf betiteld als: “Samen met de leerling naar de mooie, creatieve ontdekking vanuit jezelf”. Vervolgens zijn we de inhoud ingedoken door de risico’s van het project te inventariseren.

De combinatie tussen intermenselijke en inhoudelijke verbinding zorgde voor genoeg gespreksstof tijdens de afsluitende borrel.

De geslaagde startbijeenkomst belooft veel goeds voor het verdere verloop van het project, Rienks Bouwmanagement kijkt dan ook uit naar de samenwerking met Xplore en alle betrokken adviseurs.