Advies / Kwaliteitsborging Aan het IJ

the wing

Aan het IJ is een nieuwbouwproject aan de Noordelijke IJ-oever op het voormalige Shellterrein Overhoeks. Samen met Ymere ontwikkelt Amvest hier ruim 1.600 huur- en koopwoningen. Aan het IJ is de woonwijk die onderdeel uitmaakt van de nieuwe wijk Overhoeks. Een nieuwe groene stadswijk net buiten de hectiek van Amsterdam. Dit project betreft de realisatie van appartementengebouw blok J en blok K, binnen de ontwikkeling Aan het IJ, op de locatie Overhoeks te Amsterdam Noord, The Cube en The Wing. Respectievelijk 84 en 76 appartementen, welke staan op een gemeenschappelijke parkeergarage met 102 parkeerplaatsen en 84 + 76 privé bergingen. De oplevering van het werk staat gepland voor 2022.

Ons werk

  • Advies / Kwaliteitsborging
  • Het adviseren en ondersteunen van de opdrachtgever in de TO-ontwerpfase en contractvorming
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles tijdens de realisatiefase

 

 

Kenmerken

Aan het IJ ligt op de plek van het voormalige Shell-terrein.
Nu is het stadsdeel een creatieve plek geworden met een overvloed aan voorzieningen, zoals EYE Filmmuseum, de A’DAM Toren (de voormalige Shell-toren) en tal van restaurants.
De ontwikkeling van het project past binnen de strategie en ambities om aantrekkelijke en duurzame woningen en woongebieden te ontwikkelen.

 

Meer weten?

Willard profiel kleiner formaat

Email: w.d.vries@rienksbouwmanagement.nl
Tel: 030 - 753 1445