Projectmanagement en directievoering Aan het IJ (The Stack & The Bow)

blok G (2)

Aan het IJ is een nieuwbouwproject aan de Noordelijke IJ-oever op het voormalige Shellterrein Overhoeks. Samen met Ymere ontwikkelt Amvest hier ruim 1.600 huur- en koopwoningen. Aan het IJ is de woonwijk die onderdeel uitmaakt van de nieuwe wijk Overhoeks. Een nieuwe groene stadswijk net buiten de hectiek van Amsterdam. Dit project betreft de realisatie van appartementengebouw blok G en blok H, The Stack en The Bow, binnen de ontwikkeling Aan het IJ. Respectievelijk 119 en 107 appartementen. Doordat de balkons en de gevels verspringen, is elk appartement uniek. The Stack is een echte eyecatcher met zwevende balkons en een unieke binnentuin. The Bow is een fraai golvend wooncomplex met grote balkons en tevens een gezamenlijke binnentuin.

 

 

 

Ons Werk

Het voeren van projectmanagement in het kader van het afronden van de prijsvorming en het compleet vastleggen van alle optimalisaties in het Technisch ontwerp (TO) en bestekstukken;

Het adviseren over de aannemingsovereenkomst en afwikkelen van de contractvorming;

Het bewaken van de verwerking van het TO in de UO stukken

Het voeren van bouwdirectie tijdens de realisatiefase tot en met de oplevering

 

Kenmerken

Aan het IJ ligt op de plek van het voormalige Shell-terrein.
Nu is het stadsdeel een creatieve plek geworden met een overvloed aan voorzieningen, zoals EYE Filmmuseum, de A’DAM Toren (de voormalige Shell-toren) en tal van restaurants.
De ontwikkeling van het project past binnen de strategie en ambities om aantrekkelijke en duurzame woningen en woongebieden te ontwikkelen.

 

Meer weten?

Willard de Vries

Email: w.d.vries@rienksbouwmanagement.nl
Tel: 030- 753 1445