Projectmanagement

Projectmanagement

Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of renovatie, wat ons betreft is communicatie het belangrijkste aspect van projectmanagement. We zorgen ervoor dat alle betrokken partijen reële verwachtingen hebben en dat deze optimaal op elkaar afgestemd worden. Met elkaar werken we toe naar het gewenste eindresultaat: kwalitatieve en duurzame huisvesting die voldoet aan de wensen en eisen van de eindgebruiker.

Fasen in projectmanagement

U mag er op vertrouwen dat we naast u staan van de initiatieffase tot oplevering. Wij spreken de taal van de ontwerpende en realiserende partners en begeleiden alle stappen van het traject. Doordat wij uw belangen behartigen in het totale huisvestigingsproject en de risico’s beheersen, komt u niet voor onverwachte én onaangename verrassingen te staan.

Balans tussen wensen en mogelijkheden

We zoeken en vinden de balans tussen de behoeften van de eindgebruiker aan de ene kant en de mogelijkheden binnen de bouwkolom aan de andere kant. We kennen en begrijpen zowel de gebruikersbehoeften als de technische mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij oplossingen van architecten, adviseurs en bouwpartners op waarde inschatten en inhoudelijk optimaliseren. De BIM-methodiek is als samenwerking- en communicatie-instrument hierbij ondersteunend

Financiële monitoring

Uiteraard houden we altijd het budget, planning en kwaliteitseisen in het oog. Voor monitoring van de financiën tijdens de uitvoering maken we gebruik van ons eigen financiële beheersinstrument BIS. Hiermee leiden we het project financieel in goede banen tot na de oplevering van het project. Lees meer op de pagina integraal kostenadvies.

 

“Het hoge kennisniveau van de projectmanagers, de duidelijke communicatie en het meedenken en adviseren tijdens het gehele project Leidsche Rijn Centrum,
van prijsvormingsprocedure tot en met realisatie van dit enorme project, was mede bepalend voor het eindresultaat”.

K.J. van der Zee, Directeur ontwikkeling & realisatie, asr vastgoed projecten