Rondleiding project ‘Aan het IJ’

Rondleiding project 'Aan het IJ'

Rondleiding project 'Aan het IJ' Amsterdam: inmiddels hebben de woonblokken The Wing (blok K) en The Cube (blok J) van onze opdrachtgever Amvest vorm gekregen en gaan beide gebouwen de komende maanden richting het einddoel; de oplevering.

Door de coronamaatregelen van de afgelopen maanden was, in het kader van een kennisdeling, een bezoek aan de mooie projecten Aan het IJ niet mogelijk. Daar kwam eind juni verandering in, de versoepelingen maakten het mogelijk dat wij een rondleiding konden plannen in het gebied Overhoeks te Amsterdam, en dan specifiek door de gebouwen ‘The Cube’ en ‘The Wing’.

De hoofduitvoerder Brian van Schijndel (Dura Vermeer) gaf ons een korte uitleg over het project en de stand van het werk op dit moment.  Vervolgens nam Brian ons mee door de woonblokken J en K, van parkeergarage tot de bovenste verdieping, en van de WKO-installatie tot de daktuin.

Kennisdelen op deze manier geeft alle collega’s die wat verder van het project afstaan een goed beeld van alles wat er bij dit werk, en de uitvoering daarvan, komt kijken. Het resultaat van de werkzaamheden van onze projectmanagers Willard de Vries en Erik van Rooijen, met betrekking tot onder andere de kwaliteitsborging, konden wij nu zelf on-site bekijken. Leerzaam en leuk!

Kennisdelen

Rondleiding Aan het IJ, cube wing